3 τρόποι να βρείτε την ελευθερία τροφής μπορεί να σας βοηθήσει να ζήσετε την καλύτερη ζωή σας

0
3 τρόποι να βρείτε την ελευθερία τροφής μπορεί να σας βοηθήσει να ζήσετε την καλύτερη ζωή σας

Ελευθερία τροφίμων. Δύο απλές λέξεις, αλλά σε έναν κόσμο όπου το να έχεις μια υγιή σχέση με ό,τι έχεις στο πιάτο σου αποτελεί πρόκληση, η έννοια της ελευθερίας μπορεί στην καλύτερη περίπτωση να είναι άπιαστη. Ορίζω την ελευθερία του φαγητού ως το να νιώθετε αυτοπεποίθηση και να ενδυναμώνεστε από τις διατροφικές σας επιλογές, να αγαπάτε αυτό που τρώτε και να μην αγχώνεστε για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε. Προσθέστε σε αυτό το συναίσθημα ζωντανό, ενεργητικό και σίγουρο για το σώμα με το οποίο γεννηθήκατε. Όλα τα καλά και καταπληκτικά πράγματα, και έχω ένα νέο διαδικτυακό μάθημα για να σε βοηθήσει να φτάσεις εκεί.

Ξέρω ότι δεν είμαι μόνος που το λέω αυτό: Μερικές φορές, είναι δύσκολο να είσαι υγιής! Είμαστε πιεσμένοι και αγχωμένοι και πρέπει να κοιτάξουμε έναν γελοίο όγκο διατροφικών πληροφοριών, μάρκετινγκ από εταιρείες τροφίμων και πίεση από την κοινωνία να τα κάνουμε όλα. Είναι ειλικρινά αδύνατη η πλοήγηση και τρομερά μπερδεμένη. Αν νιώθεις χαμένος ή κουρασμένος, σε βλέπω. Και παρά το τι μπορεί να προτείνει η ροή σας στο Instagram, δεν είστε μόνοι.

Γνωρίστε το εξής: Η τροφική ελευθερία δεν είναι μια ενιαία προσέγγιση για μια υγιεινή και ισορροπημένη ζωή. Αντίθετα, απαιτεί μια αναπλαισίωση των επιλογών που σας εξυπηρετούν καλύτερα. Παρακάτω, αναλύω τα βήματα που θα σας βοηθήσουν να βρείτε αυτοπεποίθηση και αυτοπεποίθηση για το πώς τροφοδοτείτε το σώμα σας για να νιώσει καλύτερα.

Ενδυναμώστε τις Διατροφικές σας Επιλογές

Κατανοώντας την επιστήμη της διατροφής και πώς σχετίζεται με το σώμα σας, μπορείτε να κάνετε απλές τροποποιήσεις που θα βελτιώσουν την υγεία και την ευεξία σας χωρίς να θυσιάσετε τα φαγητά που αγαπάτε ή να χρειαστεί να προσθέσετε ακόμα ένα πράγμα στη λίστα υποχρεώσεων σας. Όταν βρίσκετε νέα τρόφιμα, συνήθειες και ρουτίνες που πραγματικά απολαμβάνετε, είναι εύκολο να ακολουθήσετε και ξέρετε ότι υποστηρίζουν την υγεία σας, τότε θα είστε αβίαστα πιο συνεπείς με αυτά. Και όταν είστε συνεπείς με αυτές τις συνήθειες, ακόμα και τις πιο απλές όπως το να πίνετε περισσότερο νερό ή να έχετε ένα ισορροπημένο πρωινό, τα αποτελέσματα ακολουθούν.

Ίσως νιώθετε πιο ενεργητικοί, λιγότερο ευερέθιστοι ή ανήσυχοι, πιο άνετα στο σώμα σας και σίγουροι για τις επιλογές που κάνετε για τον εαυτό σας. Φανταστείτε την επίδραση που μπορεί να έχει αυτό στη σχέση σας με το φαγητό, τους φίλους, την οικογένεια, τους συναδέλφους, τους ξένους και τον εαυτό σας, την παραγωγικότητά σας στη δουλειά και στο σπίτι, τη συνολική ευτυχία και τη μακροπρόθεσμη υγεία.

Συνδεθείτε με τη διαίσθησή σας

Το διαισθητικό φαγητό δεν είναι απλώς να τρώτε ό,τι θέλετε όταν θέλετε. Αυτός είναι ο στόχος, φυσικά, αλλά μπορεί να χρειαστεί λίγη δουλειά για να απαλλαγείτε από τη ζάχαρη, το αλκοόλ, την καφεΐνη ή άλλες εξαρτήσεις από τα τρόφιμα, να βελτιώσετε τις διατροφικές σας γνώσεις και να ευθυγραμμίσετε αυτό που θέλετε με αυτό που χρειάζεται το σώμα σας. Όταν καταλαβαίνεις τις τροφές και τις ρουτίνες που σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα, πώς να το διαχειριστείς τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, να φτιάξετε ισορροπημένα γεύματα, να αυξήσετε την ενέργεια, να βελτιώσετε τον ύπνο σας, να μειώσετε τα επίπεδα του στρες και να βελτιώσετε τη συνολική υγεία σας, θα διαπιστώσετε ότι οι προτιμήσεις σας αρχίζουν να αλλάζουν.

Με αυτές τις συνήθειες και πρακτικές καθιερωμένες, η διαίσθησή σας θα συνδεθεί περισσότερο με αυτό που χρειάζεται το σώμα σας για να ευδοκιμήσει. Δεν χρειάζεται πλέον να περιορίζετε τον εαυτό σας από τα τρόφιμα που λαχταράτε επειδή δεν τα λαχταράτε τόσο πολύ. Αυτή είναι η ελευθερία του φαγητού! Το βλέπω συνέχεια στη διατροφική μου πρακτική και είναι στον πυρήνα της δικής μου Διατροφή για την ελευθερία των τροφίμων σειρά μαθημάτων.

Εξερευνήστε τη Διατροφή πέρα ​​από το φαγητό

Η διατροφή δεν είναι απλώς αυτό που τρώμε και δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τις διατροφικές μας επιλογές στο κενό ή χωριστά από άλλους τομείς της ζωής και της ευημερίας μας. Εάν, για παράδειγμα, είστε αγχωμένοι ή κουρασμένοι, φυσικά θα λαχταράτε περισσότερη ζάχαρη και επεξεργασμένους υδατάνθρακες. Και μόλις ξεκινήσετε, θα παλεύετε ανάντη όλη μέρα με λαχτάρα για περισσότερα. Αντί να τιμωρείτε τον εαυτό σας ή να αισθάνεστε ένοχοι, μπορείτε να αποδεχτείτε γιατί νιώθετε όπως νιώθετε και να προσπαθήσετε να κάνετε την καλύτερη επιλογή που μπορείτε.

Από εκεί, δουλειά για να βελτιώστε τον ύπνο σας και μειώστε τα επίπεδα άγχους σας, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε περισσότερο τις διατροφικές σας επιλογές. Ή, αν δεν έχετε χρόνο για να μαγειρέψετε, να προετοιμάσετε τα γεύματά σας ή να προγραμματίσετε τα γεύματά σας, μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας από ό,τι σας βολεύει, που δεν θέλετε πραγματικά. Αυτό είναι ένα περιστασιακό ζήτημα και υπάρχουν λύσεις για αυτό που δεν περιλαμβάνουν περίπλοκη προετοιμασία γευμάτων το Σαββατοκύριακο. Αρχικά, θα μπορούσατε να έχετε μαζί σας σνακ πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, να προμηθευτείτε κατεψυγμένα ή παρασκευασμένα τρόφιμα και να φτιάξετε μια λίστα με υγιεινές επιλογές σε πακέτο στην περιοχή σας.

Η επίδραση της ελευθερίας των τροφίμων

Με αυτήν την προσέγγιση, ανατρέπουμε το σενάριο και εστιάζουμε στη διατροφή. Ετοιμάζουμε τον εαυτό μας για την επιτυχία αντί να προσπαθούμε να περιορίσουμε ή να αναγκάσουμε τις διατροφικές μας επιλογές με τρόπο που μπορεί να μην σας φαίνεται φυσικός ή να μην είναι συμβατός με τον τρόπο που ζείτε τη ζωή σας. Αυτή η αλλαγή νοοτροπίας από μόνη της αλλάζει μια αρνητική εμπειρία σε μια θετική και ενδυναμωτική άσκηση που θα σας βοηθήσει να έχετε τα αποτελέσματα που αναζητάτε, είτε αυτό είναι αυξημένη ενέργεια, καθαρότερο δέρμα, καλύτερος ύπνος, απώλεια βάρους ή βελτιωμένη σχέση με το φαγητό και κατανόηση το σώμα σου.

Η ελευθερία του φαγητού δεν έχει να κάνει με την τελειότητα. Στην πραγματικότητα, όλα έχουν να κάνουν με την ευελιξία έναντι της ακαμψίας. Δεν υπάρχει on-the-wagon off-the-wagon ή ξεκινά από την αρχή τη Δευτέρα. Η ελευθερία του φαγητού είναι να αγαπάς το πρωινό σου smoothie και να νιώθεις υπέροχα όταν πηγαίνεις στην πίτσα με φίλους. Γνωρίζετε τα όριά σας και τα όριά σας, τα οποία μερικές φορές θα τα δοκιμάσετε, αλλά η επίγνωσή του σάς δίνει τον έλεγχο του πώς αισθάνεστε και των εμπειριών που θέλετε να έχετε.

Θέλετε να βουτήξετε περαιτέρω σε όλη τη σοφία του καλού σώματος και της διατροφής; Χρησιμοποιήστε τον κωδικό CAMILLESTYLES για να εξοικονομήσετε 20% στην πορεία της Mia, Διατροφή για την ελευθερία των τροφίμων.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar