22 δώρα για την Ημέρα του Πατέρα για κάθε είδους μπαμπά το 2022

0
22 δώρα για την Ημέρα του Πατέρα για κάθε είδους μπαμπά το 2022

Δεν μου αρέσει να γενικεύω, αλλά το να βρούμε τα δώρα για την Ημέρα του Πατέρα που ταιριάζουν στις πατρικές φιγούρες στη ζωή μας είναι πολύ δύσκολο. Έχω χρόνια ανήσυχων ταξιδιών για ψώνια για να στηρίξω αυτή τη θεωρία. Έχω αφήσει τον χρόνο μου να περιπλανώμαι στους διαδρόμους ενός καταστήματος επαγγελματιών γκολφ ή να ξεφυλλίζω με μανία αυτή τη μικρή γωνιά μπουτίκ που απευθύνεται σε άνδρες. (Ξέρετε το σημείο: Υπάρχει σχεδόν πάντα ένα βιβλίο για το ουίσκι και μια κουβέρτα Pendleton εκεί.) Για να σας βοηθήσω να αποφύγετε τον πόνο μιας κούνιας δώρου, ζήτησα από τη στοχαστική ομάδα μας για δώρα για την Ημέρα του Πατέρα που είναι εγγυημένοι νικητές.

Μπροστά, βρείτε μοναδικές ιδέες για δώρα (και μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες δώρων μας) για κάθε είδους μπαμπά—από τους sneakerheads, τους κομψούς οικιακούς σεφ, μέχρι τους τύπους που οδηγούν σκληρά για REI.

Χαρακτηριστική εικόνα από Κρίστεν Κίλπατρικ.

Εγώμάγος από Κρίστεν Κίλπατρικ

Ιδέες για δώρα για την Ημέρα του Πατέρα για τον τυχοδιώκτη

Είναι προετοιμασμένος για τα πάντα και μπορεί να φύγει από το grid όποτε θέλει. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται—αλλά μπορεί ακόμα να δείχνει κουλ στην υπέροχη ύπαιθρο.

Εικόνα από Μισέλ Νας

Ιδέες για δώρα για τους ενεργούς Μπαμπάς

Για εκείνον, το «dad bod» σημαίνει κάτι εντελώς διαφορετικό. Τα παρακάτω δώρα για την Ημέρα του Πατέρα θα τον κάνουν πιο ευτυχισμένο από 10.000 βήματα σε ένα Fitbit.

Εικόνα από Τζούλι Πόιντερ Άνταμς

Ιδέες για δώρα για την Ημέρα του Πατέρα για τον λάτρη της μουσικής

Έχει αποκαλυφθεί ποιητικά για τις συναυλίες του παρελθόντος; Αντιμετωπίζει το αυτοκίνητο σαν μηχανή καραόκε; Καυχιόταν για τη συλλογή βινυλίων του πριν ήταν κουλ; Εάν απαντήσατε ναι σε κάποιο ή σε όλα τα παραπάνω, τότε συγχαρητήρια, έχετε τον εαυτό σας έναν Πατέρα που αγαπά τη μουσική. Παρακάτω, βρείτε δώρα για την Ημέρα του Πατέρα που θα λατρέψει και θα ακούσει.

Εικόνα από Μισέλ Νας

Ιδέες για δώρα για την Ημέρα του Πατέρα για την εστέτ

Κανείς δεν συνδυάζει τη φόρμα και τη λειτουργία όπως αυτός. Αντιμετωπίστε τη φιγούρα του πατέρα σας με κάτι τόσο στοχαστικό όσο αυτός.

Εικόνα από Μισέλ Νας

Ιδέες για δώρα για την Ημέρα του Πατέρα για τον σεφ του σπιτιού

Μπορεί να μην φορέσει μια ποδιά „Kiss the Cook“, αλλά δεν χρειάζεται. Οι ικανότητές του στο ψήσιμο είναι θρυλικές και τα κοκτέιλ του έχουν κερδίσει τα εύσημα σε όλο τον κόσμο (ή τουλάχιστον σε όλο τον κόσμο). Φέτος, δώστε του λίγο κάτι για να ζωντανέψει τον αγαπημένο του τομέα.

Εγώμάγος από Κρίστεν Κίλπατρικ

Ιδέες για δώρα για τους Sneakerhead Μπαμπάς

Έχει περιμένει στην ουρά στο Stadium Goods; Αγοράζει κάτι που πωλείται; Φίλοι κάποιου? Πάρτε το από τη σύζυγό μας που κατοικεί σε έναν sneakerhead, τη Brittany Chatburn, θα είναι σε αυτά τα δώρα για την Ημέρα του Πατέρα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar