Ανακεφαλαίωση εικονικής διάσκεψης MTNA 2022 – Color In My Piano

2
Ανακεφαλαίωση εικονικής διάσκεψης MTNA 2022 – Color In My Piano

Πριν από μερικές εβδομάδες, ένωσα μερικούς φίλους δασκάλους πιάνου για να παρακολουθήσω εικονικά Εικονικό Εθνικό Συνέδριο MTNA 2022 από τις 26 έως τις 30 Μαρτίου 2022. Αν και σίγουρα προτιμώ τις προσωπικές διασκέψεις από τις εικονικές διασκέψεις, πρέπει να πω ότι η συνεργασία με μερικούς φίλους για να παρακολουθήσετε τις συνεδρίες μαζί ήταν μια πραγματικά εξαιρετική δεύτερη επιλογή!

Η φίλη μου Έιμι Τσάπλιν (της PianoPantry.com) είχε την καλοσύνη να μας φιλοξενήσει στο σπίτι της…και ακόμη και να μας μαγειρέψει! Το υπόλοιπο πλήρωμά μας περιελάμβανε την Christina Whitlock (της Το podcast Beyond Measure) και η Janna Williamson (γκουρού του ενδιάμεσου ρεπερτορίου που προσφέρει ένα φανταστικό Κανάλι στο YouTube για καθηγητές πιάνου).

Α, και πήρα και την Άρια, την 2χρονη κόρη μου, μαζί για την επίσκεψη. 🙂 Εδώ είναι μια φωτογραφία της Aria που απολαμβάνει ένα νόστιμο μάφιν για πρωινό καθώς παρακολουθούσαμε μια συνεδρία στην τηλεόραση.

Απολαύσαμε πολλά υπέροχα γεύματα, συζητήσεις και επαγγελματική εξέλιξη μαζί.

Χαίρομαι πολύ που μας βγήκε σε καλό να δημιουργήσουμε το δικό μας στοιχείο αυτοπροσώπως στην εμπειρία μας στο συνέδριο φέτος!

Υπήρχαν πάρα πολλές εξαιρετικές συνεδρίες συνεδρίων για να επισημανθούν, αλλά σε περίπτωση που χάσατε μερικές από αυτές τις συνεδρίες, θα αναφέρω μερικές.

Η Janna και εγώ είχαμε την τιμή να είμαστε μέρος μιας συζήτησης σε πάνελ, που διοργάνωσε και συντόνισε η Lynnette Barney, μαζί με τη Sarah McCaffrey Ritchie και την Becki Laurent, με τίτλο «Teaching Students to Fish: Developing Independent Learners from the First Lesson».

Η Christina και η Amy συμμετείχαν επίσης σε μερικές συνεδρίες. Η Χριστίνα έδωσε μια στοχαστική και χρήσιμη παρουσίαση με τίτλο, «Ανησυχασμένοι μαθητές/ανήσυχοι δάσκαλοι: Πώς να αντιμετωπίσετε το άγχος στο στούντιο». Η συνεδρία της Amy, που ονομάζεται «Επαναφορά και ανανέωση: Συμβουλές τακτοποίησης για δασκάλους στούντιο», ήταν μια πρακτική και θετική ομιλία με συμβουλές για την οργάνωση.

Είμαι βέβαιος ότι θα έχω περισσότερα αγαπημένα καθώς επιστρέφω και παρακολουθώ περισσότερα από τα βίντεο της περιόδου σύνδεσης, αλλά εδώ είναι μερικές ακόμη συνεδρίες που μου μείνουν ιδιαίτερα αξέχαστες μέχρι στιγμής:

  1. Η εναρκτήρια συνεδρία και το ρεσιτάλ με τον Adrian Anantawan. Πολύ εμπνευστικό!
  2. Η Sara Ernst μοιράστηκε μια σειρά από βίντεο μαθημάτων ως το «Elementary Piano Master Class», διάσπαρτα με χρήσιμους σχολιασμούς και συζητήσεις.
  3. Ο Benjamin Steinhardt παρουσίασε το «Playing Deliciously: The Legacy and Teachings of Dorothy Taubman».
  4. Η Kate Boyd έδωσε μια εξαιρετικά καλοπαρουσιασμένη συνεδρία με τίτλο, „Rhythm and Meter in the Keyboard Music of JS Bach“.
  5. ο Βασιλικό Ωδείο Μουσικής Η συνεδρία έκθεσης (RCM) παρείχε μια ματιά στη νέα έκδοση του 2022 Εορταστική σειρά (αναθεωρείται κάθε επτά χρόνια), που θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτόν τον μήνα. ο Εορταστική σειρά είναι ήδη ένας αγαπημένος μου πόρος, αλλά είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα τσεκάρω τις νέες εκδόσεις λόγω του ότι περιλαμβάνει περισσότερο ρεπερτόριο από την BIPOC και γυναίκες συνθέτες από ποτέ.

Η Έιμι μας χάλασε σε κάθε γεύμα. Αν θέλετε να δείτε τι έφτιαξε για εμάς, Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε την ανάρτηση στο blog της όπου μοιράζεται φωτογραφίες και συνταγές. 🙂

Για να ολοκληρώσουμε αυτήν την ανάρτηση, ακολουθούν μερικοί ακόμη γρήγοροι σύνδεσμοι για κοινή χρήση.

Πρώτα απ ‚όλα, φροντίστε να ελέγξετε την ανάρτηση ιστολογίου της Janna για προβληματισμό μετά τη διάσκεψη εδώ. Έγραψε μια πολύ ωραία ανακεφαλαίωση!

Δεύτερον: Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας, η Amy μας είπε να ηχογραφήσουμε ένα επεισόδιο «ομιλίας δασκάλου» για το podcast της Piano Pantry. Έγινε υπέροχο! Ελπίζω να ακούσετε το επεισόδιο μας (διάρκειας περίπου 30 λεπτών) για να μας γνωρίσετε λίγο καλύτερα και να γελάσετε. Μπορείτε να ακούσετε το επεισόδιο #15 του podcast της Amy’s Piano Pantry εδώ ή αναζητήστε το στην εφαρμογή podcast στο τηλέφωνο/tablet σας.

Τέλος: Η MTNA κάνει τα βίντεο της συνεδρίας να είναι ορατά στους εγγεγραμμένους έως τις 15 Δεκεμβρίου 2022…πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι πολύ αργά να εγγραφείτε και να απολαύσετε τα βίντεο μόνοι σας! Εάν ενδιαφέρεστε, λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή εδώ.

Καλή διδασκαλία σε όλους σας και ελπίζω να σας δω σε μια προσωπική διάσκεψη κάποια μέρα στο μέλλον!

Δημοσιεύτηκε από Τζόι Μορίν

Η Joy Morin, MM, είναι δασκάλα, πιανίστας, συνθέτης, ομιλητής και συγγραφέας ενός ιστολογίου στο ColorInMyPiano.com. Μια αφοσιωμένη δασκάλα και δια βίου μαθήτρια, διδάσκει μαθητές όλων των ηλικιών στο ανεξάρτητο στούντιο πιάνου της κοντά στο Ann Arbor του Μίσιγκαν. Η Joy είναι συχνός παρευρισκόμενος και παρουσιαστής σε συνέδρια και εργαστήρια και απολαμβάνει να συνδέεται με άλλους καθηγητές πιάνου μέσω του ιστολογίου της και όχι μόνο. Δείτε όλες τις αναρτήσεις της Joy Morin

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar